Linki [Tag : recenzje]
Sortuj wg :

1. Gry PC



Serwis poświęcony wszelakiej rozrywce komputerowej, skupiającej swoją uwagę zarówna na komputerach osobistych jak i konsolach. Zamieszczamy informacje o nowościach w świecie gier komputerowych. Codziennie spora ilość aktualności. Zapraszamy do odwiedzania naszego serwisu.
Kategoria:   Internet > Gry
Komputery > Gry

Data dodania: Oct 9, 2008 Trafień: 24 Ocena: 3.00 Głosów: 2
Recenzja użytkowników Oceny gości Google PR

2. Recenzje wideo



VideoTesty.pl - recenzje i testy sprzętu mobilnego, aktualności ze świata, porady oraz opinie użytkowników. Do tego darmowe programy oraz aplikacje.
Kategoria:   Komputery > Sprzęt

Data dodania: Feb 15, 2009 Trafień: 1 Ocena: 5.00 Głosów: 1
Top Rated
Recenzja użytkowników Oceny gości Google PR

3. gryPC.net || gry do pobrania, filmy z gier, encyklopedia gier



Serwis gryPC.net stworzony został dla użytkowników szukających informacji o grach. Posiadamy obszerną encyklopedię jak i ogromną bazę gier do pobrania. GryPC.net to nie tylko encyklopedia gier i pliki ale także kody do gier, pliki wideo, zapowiedzi, recenzje oraz miejsce, gdzie znajdziesz najnowsze wieści o grach nie tylko na PC, ale także na konsole nowej generacji(XBox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii, PlayStation Portable).
Kategoria:   Komputery > Gry

Data dodania: Apr 25, 2009 Trafień: 89 Ocena: 4.00 Głosów: 5
Recenzja użytkowników Oceny gości Google PR

4. Twierdza RPG



Insimilion - Twierdza cRPG. W jej komnatach znajdują się poradniki i solucje do wielu gier fabularnych, poczynając od kultowych Planescape: Torment czy Fallout, a kończąc na nowościach takich jak Dragon Age. Oprócz pomocy dla graczy wśród materiałów jest również miejsce dla recenzji i różnorakich opisów. Cała strona jest utrzymana w specyficznym klimacie fantasy.
Kategoria:   Komputery > Gry

Data dodania: Aug 30, 2010 Trafień: 1 Ocena: 0.00 Głosów: 0
Recenzja użytkowników Oceny gości Google PR

5. Forum o Grach



Zapraszamy wszystkich graczy na nowo powstałe forum miłośników gier. Znajdziecie tam recenzje najnowszych gier, solucje,
spolszczenia, patche i wiele wiele więcej. Niebawem rozpoczną sie turnieje i konkursy z nagrodami rzeczowymi. Do zgarniecia są również rangi, to jedyna okazja dołączyć do naszej ekipy. Zapraszamy gracz24.pl team.
Kategoria:   Internet > Fora dyskusyjne

Data dodania: Aug 19, 2009 Trafień: 7 Ocena: 0.00 Głosów: 0
Recenzja użytkowników Oceny gości Google PR

6. : Ryszard Woźniak. Obraz jest myślą, myśl jest obrazem.



Ryszard Woźniak od wielu lat związany jest z twórczością artystyczną. To malarz, performer, pedagog oraz twórca wielu artykułów. Jako członek GRUPPY reprezentuje nurt nowej ekspresji. Postawa Ryszarda Woźniaka polega na konceptualnym wykorzystywaniu obrazu jako nośnika sztuki. Woźniak problematyzuje malarskie formy integrując je z sensem wypowiedzi. Używa znaku, symbolu i metafory, ale tworzy też własne idiomy wyrazowe. Obrazy Ryszarda Woźniaka komentują rzeczywistość i aktualne zjawiska z obszaru sztuki.
Kategoria:   Kultura i sztuka > Malarstwo i obrazy

Data dodania: Aug 31, 2009 Trafień: 8 Ocena: 0.00 Głosów: 0
Recenzja użytkowników Oceny gości Google PR

7. Blog Filmowy



Blog filmowy na którym można znaleźć recenzje nowych premierowych produkcji, wydaniach na dvd / blu ray, oraz ciekawszych starszych klasycznych filmów. Ponadto raz na jakiś czas jest dodawany ciekawy artykuł, ostatnim tematem było "gdzie ogladac legalnie klasyczne filmy?" Aktualnie jest zapowiedź Bękartów Wojny, a nie długo recenzja zaraz po premierze. Zapraszam
Kategoria:   Kultura i sztuka > Filmy

Data dodania: Aug 31, 2009 Trafień: 12 Ocena: 0.00 Głosów: 0
Recenzja użytkowników Oceny gości Google PR

8. Chaos Vault



Wszystko co chcielibyście wiedzieć o muzyce metalowej, a o co boicie się zapytać. Najnowsze wieści od zespołów i wytwórni płytowych. Subiektywne recenzje płyt. Wywiady z muzykami - ciężkie i zaskakujące pytania. Relacje z największych imprez muzycznych. W serwisie znajdziecie także felietony opisujące subkulturę metalową z przymrużeniem oka.
Kategoria:   Muzyka > Metal

Data dodania: Sep 21, 2009 Trafień: 22 Ocena: 0.00 Głosów: 0
Recenzja użytkowników Oceny gości Google PR

9. Games-Site.pl



Forum o grach: komputerowych, na xbox, na Playstation 1, 2, 3. Jest dział download w którym można pobrać gry lub inne potrzebne programy. Są też poradniki i kody z którymi łatwiej będzie przejść grę . Po za tym na forum jest dział nowości i recenzje w którym można zobaczyć jakie są nowosci na rynku.
Kategoria:   Internet > Fora dyskusyjne

Data dodania: Sep 24, 2009 Trafień: 5 Ocena: 5.00 Głosów: 1
Recenzja użytkowników Oceny gości Google PR

10. Gemono.pl!



Gemono! - Artykuły, newsy, galerie, zapowiedzi, recenzje, felietony, podcasty, wywiady i spekulacje - Najlepsza publicystyka dla Graczy w polskim Internecie! Bogate multimedia, nowo otwarte forum z zawiązującą się dopiero, świetną społecznością oraz regularne konkursy. Oto miejsce dla prawdziwego wymiatacza!
Kategoria:   Internet > Gry

Data dodania: Oct 21, 2009 Trafień: 0 Ocena: 0.00 Głosów: 0
Recenzja użytkowników Oceny gości Google PR

Strony: 1 2 3 4 [Następna >]



Strona główna      Nowy wpis      Popularne wpisy      Najlepiej oceniane      Wybór edytora      Dodaj wpis      Aktualizuj wpis      Zostań oceniony      Ulepsz wpis
Copyright © 2008 - 2015 Linkman.pl. Wszystkie prawa zastrzezone. Indexu 5.4.0