Linki [Tag : opinie]
Sortuj wg :

1. Półwysep helski - restauracje, bary. Hel, Jastarnia, Władysławowo



Wakacyjny serwis gastronomiczny. Wykaz najciekawszych punktów gastronomicznych na półwyspie helskim. Restauracje, Pizzerie, Puby, Bary w Helu, Jastarnii albo Władysławowie. Szukasz miejsca gdzie dobrze zjeść, spędzić czas, wypić piwo lub dobrze się bawić ? Przeczytaj opinie innych bywalców nadmorskich obiektów gastronomicznych i zobacz jak je oceniają. Na stronie znajdziesz także nowości, zdjęcia, kalendarz imprez, wydarzenia wakacyjne.
Kategoria:   Turystyka > Noclegi

Data dodania: Jan 10, 2009 Trafień: 33 Ocena: 0.00 Głosów: 0
Recenzja użytkowników Oceny gości Google PR

2. Kotły c.o.



Strona zawiera porównania kotłów centralnego ogrzewania a także opinie ich użytkowników. Opisuje takie marki jak piec Zębiec, Sas, Taurus, Defro. Zawiera wiele przydatnych informacji o ogrzewaniu. Prosimy o uwagi na temat użytkowania państwa kotłów Zapraszamy do lektury naszego serwisu o kotłach i piecach.
Kategoria:   Dom > Kotły

Data dodania: Jan 7, 2009 Trafień: 91 Ocena: 1.00 Głosów: 1
Recenzja użytkowników Oceny gości Google PR

3. Forum samochodowe dla kazdego



Forum motoryzacyjne dla każdego: testy, opisy aut, porównania, porady, zdjęcia samochodów, relację z imprez sportowych, opinie autoryzowanych stacji obsługi samochodów oraz warsztatów samochodowych - czyli to, co chciałbyś wiedzieć o motoryzacji lub nie wiesz a chcesz się dowiedzieć.
Kategoria:   Internet > Fora dyskusyjne

Data dodania: Jul 8, 2009 Trafień: 1 Ocena: 0.00 Głosów: 0
Recenzja użytkowników Oceny gości Google PR

4. Zakupy blog



Sklepeo.pl to blog w którym szczegółowo opisujemy sklepy, które sprzedają swój asortyment za pośrednictwem globalnej sieci Internet. Znajdziecie tu informacje rzetelne – a co najważniejsze – sprawdzone! Naszym zadaniem jest obiektywna ocena sklepu, chcielibyśmy ostrzegać Was przed oszustami, nieodpowiedzialnymi właścicielami, którzy swoich Klientów traktują niepoważnie. Jednocześnie pragniemy pochwalić tych, którzy na to zasługują, wypromować sklepy czasem mniejsze, ale z perfekcyjną obsługą klienta, towarem pierwszej klasy – do takich bowiem sklepów warto wracać. Zapraszamy serdecznie do odwiedzenia Sklepeo.pl.
Kategoria:   Społeczenstwo > Blogi

Data dodania: Jul 14, 2009 Trafień: 2 Ocena: 0.00 Głosów: 0
Recenzja użytkowników Oceny gości Google PR

5. Baza warsztatów - sprawdzone warsztaty, opinie użytkowników, sprawdzeni mechanicy



Baza warsztatów nie jest tylko katalogiem warsztatów samochodowych. Jej podstawowym celem jest pomoc w wyborze odpowiedniego i sprawdzonego warsztatu. W tym celu umożliwiamy każdemu użytkownikowi wyrażanie swoich opinii i komentarzy. Na podstawie opinii użytkowników tworzony jest ranking najlepiej ocenianych warsztatów, który pomoże wybrać Ci ten właściwy.
Kategoria:   Motoryzacja > Serwisy

Data dodania: Jul 16, 2009 Trafień: 40 Ocena: 0.00 Głosów: 0
Recenzja użytkowników Oceny gości Google PR

6. ohmleT - z perspektywy jaskiniowca



Strona prywatna, opisująca jaskiniowców na emigracji. Opinie, artykuły na różne ciekawe, nudne, bądź kontrowersyjne tematy. Wszystko i nic w jednym. Zapraszamy.
Kim są jaskiniowcy? Właściwie zawsze czułem się jaskiniowcem ale dokładnie nie potrafiłem sobie wyjaśnić dlaczego. Zacząłem się nad tym zastanawiać i próbować dociec, jakie to cechy szczególne mieli prehistoryczni jaskiniowcy i jakie cechy powinien mieć współczesny jaskiniowiec. Po wieloloetnich i owocnych badaniach nad zjawiskiem jaskiniowca, doszedłem do wniosku, że wiem w czym rzecz.
Kategoria:   Rozrywka > Hobby

Data dodania: Sep 2, 2009 Trafień: 1 Ocena: 0.00 Głosów: 0
Recenzja użytkowników Oceny gości Google PR

7. Gemono.pl!



Gemono! - Artykuły, newsy, galerie, zapowiedzi, recenzje, felietony, podcasty, wywiady i spekulacje - Najlepsza publicystyka dla Graczy w polskim Internecie! Bogate multimedia, nowo otwarte forum z zawiązującą się dopiero, świetną społecznością oraz regularne konkursy. Oto miejsce dla prawdziwego wymiatacza!
Kategoria:   Internet > Gry

Data dodania: Oct 21, 2009 Trafień: 0 Ocena: 0.00 Głosów: 0
Recenzja użytkowników Oceny gości Google PR

8. Najlepsi pracodawcy, opinie i komentarze



Strona dla pracownika i pracodawcy, opinie i komentarze o najlepszych pracodawcach i firmach, każdy użytkownik może wypowiadać się na temat firmy w której pracuje, pracował lub jest właścicielem.
Strona ma za zadanie przekazać rzetelne informację o firmach na terenie Polski przy czym rzetelność będzie zależeć od użytkowników korzystujących z serwisu.
Kategoria:   Biznes i ekonomia > Praca

Data dodania: Nov 2, 2009 Trafień: 10 Ocena: 0.00 Głosów: 0
Recenzja użytkowników Oceny gości Google PR

9. LubimyCzytać - recenzje i opinie o książkach



Serwis społecznościowy skupiający miłośników książek. W serwisie dostępne są opinie i recenzje książek, informacje o autorach. Każdy użytkownik posiada wirtualna biblioteczkę, w której może składować swoje książki. Na podstawie książek w biblioteczce i ich ocen serwis prezentuje rekomendacje książek, które warto przeczytać.
Kategoria:   Kultura i sztuka > Ksiązki

Data dodania: Dec 2, 2009 Trafień: 3 Ocena: 0.00 Głosów: 0
Recenzja użytkowników Oceny gości Google PR

10. Oto JA - blogi, galerie, zdjęcia



"Oto JA - blogi, forum, galerie, zdjęcia, znajomi" to serwis społecznościowy, w którym każdy może się zaprezentować, prowadzić swój blog, stworzyć własną galerię (zdjęcia, rysunki, tapety, projekty etc), poprowadzić forum, czy w końcu oceniać i kontaktować się z innymi użytkownikami.Obecnie serwis Oto JA jest w końcowej fazie przygotowania i testów. Już teraz można się zarejestrować i założyć swój profil.
Kategoria:   Społeczenstwo > Blogi

Data dodania: Dec 10, 2009 Trafień: 3 Ocena: 0.00 Głosów: 0
Recenzja użytkowników Oceny gości Google PR

Strony: 1 2 3 4 5 6 [Następna >]



Strona główna      Nowy wpis      Popularne wpisy      Najlepiej oceniane      Wybór edytora      Dodaj wpis      Aktualizuj wpis      Zostań oceniony      Ulepsz wpis
Copyright © 2008 - 2015 Linkman.pl. Wszystkie prawa zastrzezone. Indexu 5.4.0